Afficher ce site en français | View this website in English

Javier Guzman Lief en Laf

Dit evenement is afgelopen.

Voor het eerst en exclusief in Vlaanderen: Javier Guzmans conference ‘Lief & Laf’. Guzman maakte in Nederland al meermaals furore met zijn vorige vier Sint-edities en na zes jaar radiostilte is het eindelijk tijd voor de wervelende vijfde.

De Nederlandse cabaretier zal er zijn kijk op 2015 geven in een eigenzinnige eindejaarsconference. Maar vergis je niet: dit is geen op Nederland geïnspireerde voorstelling. Scherp van tong, hard, zacht, lief maar soms ook laf. Een wereld vol tegenstrijdigheden, misverstanden en onbegrip. Een jaar waarin geloof gevolgd wordt door ongeloof. En ongeloof wordt vervolgd door geloof. Het is niet de bedoeling dat we lief zijn door laf te zijn, of wel?

Javier neemt op verfijnde wijze het jaar door. Grof? Welnee. Hard lachen, jazeker! `t Mag!

Javier Guzmans stijl is doordrenkt van de Nederlandse rijke cabarettraditie. Hij staat erom bekend in zijn voorstellingen veel inspiratie te halen uit zijn soms turbulente leven, maar hij doet dat altijd op een manier die het midden houdt tussen de zaal helemaal stil krijgen en uitbundig doen lachen.

Guzman weet het kleinere persoonlijke verhaal altijd te overstijgen, onder andere met zijn meer dan fijne woordspelingen. En dat zal tijdens deze conference niet anders zijn.

Kaarten kosten 26 euro.

Deze voorstelling was oorspronkelijk voorzien op 24 november 2015 maar werd wegens de terreurdreiging verplaatst naar donderdag 7 januari. Alle tickets blijven geldig en je behoudt ook dezelfde plaatsen. De organisator wil met de verplaatsing iedereen de kans geven om zorgeloos van deze comedyvoorstelling te genieten. Gezien de verplaatsing naar begin januari zal Javier zijn voorstelling voor 1 keer en exclusief voor Stadsschouwburg Antwerpen niet langer spelen onder de noemer ‘Lief en Laf – Sinterklaasconference’, maar wel als een volbloed ‘Lief en Laf – Eindejaarsconference’. Wie niet beschikbaar is op de nieuwe datum, krijgt zijn tickets terugbetaald. Ticketbestellers ontvingen inmiddels een persoonlijk bericht.

Kalender

do 07.01.2016 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Javier Guzman - Lief en Laf" wordt georganiseerd door CMDY